Ką apie tave sako tavo rankinė?

Vasario mėnesį „Reader's Digest“ paskelbė įdomų straipsnį apie tai, ką apie mus gali pasakyti mūsų nešiojamos rankinės. Išskirkime visas rūšis kartu. 

 

Kuprinių mėgėjai mėgsta keliauti. Šūkis – patogumas ir stilius. Jie teikia pirmenybę laisvų rankų įrangai, bet taip pat rūpinasi savo išvaizda. Kaip ir jų protai, taip ir jų kuprinės viduje dažniausiai tvarkingos. Jie vertina kitų patikimumą ir jų gyvenimas yra vienas didelis nuotykis.

 

Ar jūsų mėgstamiausia rankinė yra didelė? Taigi skaitykite toliau!
Tikriausiai esate iš tų žmonių, kurie nebijo išsakyti savo nuomonės, net jei ji gali būti nepopuliari. Turite puikų iniciatyvos jausmą ir siekiate užsibrėžto tikslo. Esate geros organizatorės. Trumpai tariant, tokiam gyvenimui reikia didelio krepšio, į jį įsimeti viską, ko reikia per dieną pakeliui į savo tikslus.

Į rankinę dediesi tik būtiniausius daiktus - telefoną, raktus, piniginę... Vadovaujiesi šūkiu „mažiau yra daugiau“. Tau patinka funkcionalumas ir paprastas stilius. Taigi, su kokia rankine per petį išeisi į miestą?

 

Portfeliai toli gražu nėra skirti tik vyrams. Jei taip pat dažniausiai naudojatės portfeliu, tikriausiai esate labai užsiėmusi moteris, kuri mėgsta tvarkyti reikalus. Portfelius renkasi šiuolaikiškos, savarankiškos ir tikslo siekiančios moterys, turinčios tvirtą požiūrį ir pasitikinčios savimi.

 

Ar jums patinka, kad kitų žmonių akys krypsta į jus, ir ar jums patinka žavėtis savo mados pasirinkimais? Taigi, tikriausiai jūsų mėgstamiausia rankinė yra ant pečių. Rankinė jums yra socialinio statuso simbolis, ir jūs tikriausiai vis dar trokštate gauti kitą rankinę.